Ukategorisert

JULERIBBE OG VINO BLANCO

5. December 2017
img_7624.jpg

UNO DOS TRES….

Mens Nelly ligger ute å hviler i vognen sin sitter jeg på trappen å blomstrer i påvente av at hun skal våkne. Med frostrøyk ut munnen, kalde fingre og forsåvidt rompe er det blogging på gang. Viktig å utnytte tiden si;) Dog lite giret på blærekatarr….

Men arrrriba og Merry Christmas! Om under en måned er vi på plass i Mexico! Det gledes og stresses! Jeg skal jo ned på jobb, og hele familien skal selvfølgelig værra med. Så det er planlegging og pakking både til jobb og familien. Men altså, tenke seg til noe så fantastisk! Nyte januar og februar i varmen med et glass vino blanco og sand mellom tæra. Løpe rundt på sett med makeupbørstene mine, sminke og style vakreste Triana klar for opptak. Woooopa, jeg er bare vanvittig heldig og giret!:)

Men først! Juleribbe, pinnekjøtt, riskrem, levende lys, pledd, (forhåpentligvis) snø og familiekos. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har gledet meg så mye til jul som i år. Fjoråret ble jo en meget spesiell måned tilbragt på Ullevål sykehus, så julestemning ble det ikke mye av i 2016. Men i år derimot, med en liten burrito som knøser rundt som en virvelvind og gleder seg over den minste ting kan du tro julen blir magisk! Tenk, Nellys først jul. Små nysgjerrige barnehender som garantert synes papiret er mye mer spennende en pakkens innhold. For ikke å snakke om juletreet, det får vel kjørt seg vil jeg tro. Julekulene som er til pynt her hjemme er allerede en stor favoritt, – i tillegg til sjokoladekalenderen 😉

Glad tirsdagskveld videre!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply