Beautytips, Makeup

O’ JUL MED DIN GLEDE

3. December 2017
6cc56162-df04-4fd5-9f8a-bc464a03e8a7.jpg

Vi startet dagen med musevisa akkompagnert av trommeslager Nelly i fyr og flamme etter inntak av en liten bit sjokolade. Ja, det er klart hun har fått sjokoladekalender;) Det smattes og mmmmm’es utav en annen verden. Og trommeslager og forøvrig sangferdighetene når nye høyder, mon tro om det er sukkeret 😉

Ellers har helgen gått med til jobb jobb og mer jobb. Mye på tapeten før avreise tilMexico. Og alt bør være klappet og klart den 11. Desember. Da rømmer vi nemlig fra Oslo. Litt mer jobb før en velfortjent juleferie står for tur. Det gledes! Wooopa!

Smeller til med en metallisk makeuplook med vågale lepper. Dersom du i utgangspunktet er redd for mørke lepper, så bare se her. Hvor flott er det ikke? Skummelt? Ne-hei! Så delikat og fresht atte. Det gir en ekstra edge til hele looken. Perfekt til den lille sorte eller et enkelt sort antrekk. Eller vatt opp slik jeg har gjort her, med en glitrende paljett-topp, funker også. Lebestiften er i en liga for seg selv med sin metalliske finish i delikat vri. Urban Decay conspiracy metallized it is.

Og på øya dere, tamtamtaaaa, Linda Halberg sin fantastiske metallic mysteries palette.

Og med det sier jeg god søndag, nå venter håndballmatch før mer jobb.

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply