Beautytips, Everyday, Makeup

GRÅ HÅR

29. November 2017
b8fb0604-772f-410c-b7c6-fd19ff26fb98.jpg

Inneholder sponsede produkter

I syv år har jeg hatt ett grått hår. Ett. Men etter burritos ankomst kommer det stadig flere grå beboere på topplokket. De spretter ut som ugress. Er grå hår en del av det å bli mamma? Eller er det ren skjær tilfeldighet? Vel, ikke vet jeg. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at jeg har fått lugg. Jepp. De fjonge ammehåra som det så fint heter, ligger som en dårlig hjelm i tinningen og pannen. Skikkelig flott. Men selvfølgelig verdt det:)

Hjelmen blir tvunget bak med litt stylingprodukter fra Eleni Chris, utrolig hva man får til med litt stæsj gitt. Tommel opp for bra produkter btw.

Nok en julelook til inspirasjon altså. Denne er veldig anvendelig og enkel å legge. Fokuset er lett glød og en dyp burgunderrød leppe. Så til dere med en hektisk hverdag, karrierekvinner eller småbarnsmødre. Denne looken er smack smack bankers! Med lite øyensminke er den altså gjort i en fei. Her har jeg brukt Gigi HADID X Maybelline jetsetter palette på øynene og huden.

Leppene og mascaraen er fra Lancôme, Berry Noir nummer 397. En slik dyp rød lebestift burde alle ha i vesken. Den kan redde enhver situasjon. Trenger du en ekstra liten piff så er den en sikker vinner. Elsker den dype nyansen, det gir et mer edgy uttrykk. Konsistensen er myk og veldig behagelig. Litt som å ligge i flanel sengesett. Mhm, for det er flanel sengesett i bingen her i heimen. Mykere og deiligere blir det ikke:)

Og denne herligheten er en skikkelig going’. Jeg elsker at Mr. Big har en stor børste. Det gir godt med volum og lengde. Og man kan virkelig bygge opp vippene til det ekstreme.

Ha en super kveld videre, følg meg på snap og Instagram. I morgen er jeg invitert i en deilig og “Glittery X-mas Dinner”, tipper det blir mange godsaker, både i form av mat og makeup, så heng med:)

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply