Everyday, Makeup

LIGHTSTICKS I SØPLA

27. November 2017
90d812b4-4578-4214-8c4a-9e7ad3bc1480-1.jpg

Du vet det har vært en bra helg når du finner lightsticks i søpla. Well, det vakke meg. Denne gangen var det fruen i huset som var på vift. p3gull sto på tapeten, og min jobb under denne festligheten var å passe på burrito samt sveipe over to fine frøkner med mine børster. Type naturlig makeup med masse glød. Med lightsticks i søpla og en stk sovende samboer på badegulvet er jeg sikker på at festen var bra;)

– Ser dere foresten at jeg har klipt Julie? Hun hadde jo hår til langt under rompa. Du vet, når man må ha håret i en topp når man sitter på do, såpass var det.

Se på hu a, dette kaller jeg naturlig vakker! DOBBEL WOW, jeg har den fineste dama!!!!

Nå som helgens festligheter har lagt seg nyter jeg en kopp kaffe iført julepysjamas mens Wenche kokkelerer på God Morgen Norge. Knøsen sover og jeg jobber. Work all day all night. Sånn er det, i hver ledige “pause”. Altså, når Nelly sover.

Ha en aldeles nyyydelig dag, og heng med for snart kommer en post mange har spurt etter, som ikke inneholder makeup men svangerskap. Jadda, sånn harre blitt;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply