Everyday, Makeup

SMÅBARNSLIVET OG GIGI HADID

21. November 2017
154e2f86-9b96-4027-875b-a612639e7bf4-1.jpg

Inneholder sponsede produkter

God morgen. I natt har vi hatt fest. Knøsen, altså Nelly vatta opp til party noe som betyr søppelsekker under øya i dag. Småbarnslivsjarmen;)

Nå skal jeg rett i dusjen, på med fjeset og avgårdekåre. Det er innspilling dag to. Dødsmoro. Så du foresten dokumentaren om Johaug i går? Jeg sminket og stylet håret hennes i selve intervjuet. For en inspirerende og sterk dame. Hadde jeg bare hatt 0,1% av hennes treningsglede hadde jeg vært happy. Jeg er nemlig støttemedlem på Elixia om dagen. Men hei, alt til sin tid ikke sant?;)

Med søppelsekker under øya er det andre ting som står øverst på prioroteringslisten om dagen. Får ikke gjort alt si. Men amen for litt makeup. – Og til deg som trodde trikset var å dynke fjeset i makeup.. Det er overhodet ikke korrekt. Det er lite produkt som gjelder. Påfører man for mye vil det kake seg og legge seg i eventuelle linjer.

Her har jeg brukt makeup fra Maybelline sin nye kolleksjon i sammarbeid med Gigi Hadid. Helt nydelige produkter med fantastisk pigmentering og en vanvittig glød. Jeg er forelsket i denne lebestiften, Austyn. Aldeles nydelig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply