Beautytips, Makeup

FYRVERKERI

16. November 2017
cbc289fb-c8dd-457f-a143-bee424dd85de-1.jpg

Annonse: Inneholder sponsede produkter

Jeg lovte jo dere makeuplooks til inspirasjon. Som jeg nevnte er vi inne inhøysesongen for glitter og paljetter, så jeg måtte helt klart gønne på med en edgy og glitrende look. Erre jul i sikte så erre jul i sikte. Det glitrer i både gater og butikkhyller, der er vel rett før vi hører “driving home for christmas” over høyttalerne. Jeg har alt vatta opp med gløgg og white christmas. Julekalenderen (med sjokolade) har samboeren alt fått i hus. Så nå er vi nesten, men bare nesten klare for jul;)

Med noe høye skuldre har jeg nå gira opp i femte gir, det jobbes over en lav sko. Og ja, jeg har akkurat gått til innkjøp av sneakers, tenkte det var på tide å bytte ut hælene med noe mer komfortable sko.

Men med glitter, stas, og røde lepper blirre jul. Og før du vet ordet av det smeller det en rakett eller ti. Og hva passer bedre enn at YSL sin lekre julekolleksjon har et vakkert utseende med etiketter dekket med glitrende fyrverkeri! Både inni og utenpå. Den deilige konsistensen er myk som silke og denne røde fargenyansen er det krutt i. Så nå er det bare å ønske både jul og nyttår velkommen til gards. I’m ready!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply