Everyday, Makeup

DEN GLMORØSE TV-VERDEN OG HØYSESONG FOR GLITTER OG PALJETTER

11. November 2017
d63e8329-5fa1-4177-a3fa-991a48c478fd.jpg

ANNONSE: Inneholder sponsede produkter 

Jeg kjenner på alenemortilværelsen om dagen da samboeren er mitt i TV-opptak, noe som betyr laaaange dager for henne. Og da mener jeg ikke 10t, men type 13,14,15,16 timer og mulig mer. Glamorøs den TV-verden eller hva?;) Men med et arbeidsjern av en samboer får jeg svetta litt ekstra. Ære være alenemødre! How do you do it??  

Med knøsen (endelig) i seng ligger jeg hengslengt i sofaen med gårsdagens tacorester godt konsumert i magen. Vurderer å bestille meg en gedigen burger hos sjølvaste sykkelbudet foodora. Kokkelering er iallefall det siste jeg vil akkurat nå, og tacoen ble bare en liten snack til fristelse for mer godsaker. En ting er sikkert, eneste svingomen jeg orker nå er øyevals mens jeg glor på skal vi danse. 

Men dere, vi kommer ikke unna julebordsesongen og alle festligheter som hører med. Siden jeg er selvstendig vurderer jeg forøvrig å by opp til dans selv, da jeg ikke har en arbeidsgiver som bjudar på. Sånn er det å være selvstendig dere;) 

Heldigvis har jeg mange fine kollegaer som garantert vil være med å børste støv av danseskoa og innta er deilig julemåltid. Desember 2016 ble jo tilbragt på Ullevål sykehus, så jeg er rimelig klar for litt bobler i glasset i år. 
Men med bobler i glasset følger en glossy makeup. Julebordsesongen er tiden for å skinne litt ekstra. Og det er høysesong for glitter og paljetter. 

Frem mot jul slipper jeg jevnlig makeuplooks til inspirasjon. Her ser dere en klassisk look med smokey eyes og nude lepper. Dette er jo en klassiker som aldri slår feil. Er du i tvil så er dette et sikkerstikk. 

Et tips er å kjøre enkel klassisk makeup og antrekk. En look som dette med en sort enkel dress eller kjole, toppet med statement øredobber. Disse lekre øredobbene fra Miss Mathisen er bekledning i seg selv. 

TIPS: 

Påfør gjerne en mørk base på lokket for å forsterke fargenyansen, eventuelt bruk en sort/mørk kajal. Dette vil da få øyenskyggen til å poppe ekstra. På leppene har jeg påført Lancôme L’absolu gloss creme i nummer 202, som er vanvittig behagelig på leppen og gir den perfekte Nude nyanse. Jeg har oppheng på gloss om dagen så denne har fått en fast plass i min håndveske. Like fin til hverdags som til fest. 

GOD LØRDAG 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply