Everyday, Makeup

FÆRRA T MEXICO

7. November 2017
2526826b-9f70-4c04-b7d6-74314339459e-1.jpg

Vi snurper oss inn i ull, varme klær, vognposer og pledd. I dag var det is på bakken og frostrøyken skøyt fart ut munnen vår i det jeg og Nelly trillet avgårde på morgenkvisten. Vanvittig deilig med så crispy luft. Jeg elsker det, det skal sies. 

– Når det er sagt så gjør det ingenting at hele januar og februar skal tilbringes i Mexico! Fy fela, arriba og una cerveza pour favor. Med en liten burrito aka Nelly som helst vil være naken og i vann så kunne det ikke passet bedre. Med sombreroen på hodet, paraplydrink(er) i hånda skal late dager nytes i vår lille bungalow på stranden. Vel, det er en sannhet men modifikasjoner. Julie har pappaperm- yesss… det er nemlig det det heter hos nav. (!) Utrolig nok siden loven om medmorskap trådde i kraft i 2009. Er ikke så lett å henge med i svinga si;) Okei, en digresjon der. Men ja, med Julie i mammaperm skal jeg jobbe. Og fytti katta som jeg gleder meg!


 Jeg skal sveipe penslene mine over Triana sitt utenomjordisk vakre fjes til nok en ny runde med Paradise Hotel. For femte gang skal jeg nyte sol og sommer og sprade barbeint rundt på jobb. Jeg er så vanvittig takknemmelig og ikke minst stolt over at jeg nok en gang får muligheten til å være med til mexico på en av Norges største TV-produksjoner. Jeg er ansvarlig makeupartist og stylist for Triana på produksjonen og gjett om jeg skal kose meg glugg. Jeg har uten tvil verdens beste jobb! Det fine er at Julie også kjenner folk og området ut og inn da hun jobbet på produksjonen de syv første sesongene, en funfact er at vi møttes på jobb i Mexico. 


Så med kofferten fylt med sommerklær “ska vi færra t mæxico”, stedet vi møttes. Mer romantisk blir det ikke eller hva?;) Og denne gang skal vi reise med vår lille elskede datter. Tenk å få vise Nelly stedet hvor hennes mødre møttes. Akkurat som om hun kommer til å minnes det;) 

Og med det sier jeg buenas noches ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply