Everyday, Makeup

15t

1. November 2017
01493a60-4c9b-4984-a0b8-f07f30580f87.jpg

Gårsdagen gikk med til musikkvideoinnspillingav Nico & Vinz sin nye låt. Hele 15 timer for å være eksakt. Sykt moro. Jeg elsker å være ute i feltet og vifte med børstene mine og gårsdagen ble intet unntak. Etter vanvittige doser koffein, herlig crew og god stemning kom vi i mål. Det er bare å glede seg til videoen slippes, den blir vill! Klokka nærmer seg nå 22.00, hvilket betyr loppkassa for gamlemor aka pensjonisten. Dagen i dag har vært produktiv. Med en sovende Nelly parkert rett ved benken nøt jeg en jålkaffe mens drøssevis av mails ble besvart. 11 done, xxx to go. Så det er bare å få lukket gluggene så John Blund får kommet på besøk asap. Få nok søvn til nok en dag med lille snuppa og jobb – når hun tar sine to powernaps. Ja, for det er det hun bedriver. 20-40 min. Så er det full pupp igjen. 
Natta 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply