Everyday, Makeup

MED PILLEKOPPEN SOM DRIKKEBONG

26. October 2017
6f5eb508-7580-4fad-b17d-8ecb7a0a7620.jpg

SPONSET 

Rockefoten fikk kjørt seg! Gårsdagen med NYX cosmetics var rett og slett episk. Jeg og et knippe skandinaviske Influencere var så heldige å bli invitert til en full dag (og natt) med NYX cosmetics. Dagen startet med lunsj og masterclass hvor Rita Ermin og Karolina Griciute sminket en nydelig flott queen of cards look. 

The Thief = tidenes husmorferie. NYX cosmetics sparer ikke på kruttet for å si det sånn. Jeg trodde øya skulle poppe ut da jeg åpnet døra til hotellrommet mitt. Morgenkåpe med min nametagg, NYXgoodies, deilig drikke og snacks. Bedre blir det ikke. 


Ballerinadrømmen gikk også endelig i oppfyllelse. Med tutu skjørt flakset jeg avgårde som black swan til deilig middag og fest på Oslos tak, Stratos. Med pillekoppen som drikkebonger ble det fart på både ballerinabein og woodolady’s før jeg kvelden endte i badekaret på The Thief. Lenge siden jeg har sovet så uavbrutt for ikke å snakke om frokosten. Den nøt jeg. Ingen barnefingre og forstyrrelser. Bare meg. 

Så med ryggsekken full av nye minner ligger jeg nå med et smil om munnen og koser meg på sofaen. Håper alle dere som fulgte med på snap og instastory ble inspirert.

Nok en gang, tusen tusen takk til NYX cosmetics for tidens opplevelse. Jeg kosa meg glugg. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply