Everyday, Styling

FLØYEL

22. October 2017
d81c64f1-287b-4813-b3dc-9541ab103a4b-1.jpg

Bena høyt, det et søndag. Min favorittdag. Med håret i en grorudpalme og et hus som dufter nykokt koffe nyter jeg stillheten og egentid hjemme i Trøndelag. Svigermor er ute på trilletur med mini, og nok en gang kan jeg legge bena høyt å bare være. Magisk! 
Jeg burde selvfølgelig vært ute å danset om kapp med solstrålene. Men nei, med god samvittighet skal jeg ligge her til lading. 

I morgen flyr hele familien til Bergen. Vi skal være med mamma Julie på jobb med norske talenter. Tipper det blir en hel del jålkaffe og kos.Og hvor vill er ikke denne dressen i fløyel fra Line of Oslo. Jeg fikk kloa i den på butikken fifty/50, kjærlighet ved første blikk vil jeg kalle det. Er du lei den “lille sorte” så er denne et perfekt alternativ til julebord og fest. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply