Everyday, Styling

HØSTENS IT-PLAGG

9. October 2017
129d03da-8545-4e2e-b6a4-bef2d4ecccec.jpg

…. og den blå time.

Finnes det noe vakrere og deiligere enn høsten? Alle de nydelige fargene, den crispye luften og den koselige stemningen. Jeg er en sucker for høst. 

I skrivende stund sitter jeg på benken i parken og nyter jålkaffen min. Dagens kontor i deilig høstluft mens mini sover. Jeg “vekkes” av en brusende lyd, løfter blikket å ser en herremann kledd i en beige kordfløyelbukse, sneakers, dyp grønn skjorte og marineblå jakke jekke opp en alkoholfri øl på nabobenken. Han lukker øya, drar ned solbrillene fra hode og ser opp mot himmelen i det han tar en slurk og tramper takten fra musikken han åpenbart har på ørene. Jålkaffe eller alkoholfri øl, høstluft og solstråler mot kinna i parken er balsam for sjela. 

I går fanget vi den blå timen på vår søndagstur. Et aldeles nydelig lys.

Er det et plagg som er en sikker høstvinner så er det trenchcoat’en. Den er en klassiker som aldri går av moten. Jeg elsker’n. Om det er en mild høstdag kjører jeg et lettere plagg under, men på kjølige høstdager hopper jeg inn i en ullgenser og topper trench coaten med et deilig ullskjerf. Så holder jeg godt på varmen. Denne er fra h&m og koster rundt tusenlappen. 
God mandag, måtte uken din bli fantastisk:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply