Everyday, Makeup

SUPERKREFTER

8. October 2017
460c0689-f2c9-44f8-9387-0731f634b09b.jpg

….POFF, så satte jeg fyr på stelleveska. På Storo kjøpesenter… jeg enset det ikke engang. Heldigvis har jeg en noe mer oppmerksom samboer som måtte leke brannmann. Hun slukka brannen med sine egne hender, og en spiseskje. Jada, vi snakker ikke storbrann, men det kunne ha blitt. Godt fruen er superwoman sier nå jeg!
Jeg har også noen superkrefter, typ’ kjapp til å skifte bleier og effektiv med moppen, men jeg skulle gjerne hatt fler. Helst skulle jeg klonet meg selv, da hadde det blitt fart på sakene. Trylling hadde heller ikke vært domt. POFF, der var den brannen slukket og SVISJ så var huset rent, SVOSJ så var jeg ferdig trent og BÆNG så var bloggen oppdatert. Hadde vært lettvint, men antar det hadde blitt kjedsommelig i lengden. (?) Nei, det er kjekt med litt action, noe å henge fingrene i til enhver tid. 


Metalliske toner og rustnyanser er skikkelig i vinden om dagen, dog ble det golden look med en sort touch på meg. Jeg safe’an siden tidsklemma ofte melder seg. Her har jeg benyttet meg av en av mine favorittpaletter, In bloom fra Tarte Cosmetics. En perfekt palett for deg som ønsker brune, grå, beige, rosa, gull og bronze nyanser. Matte,’ og shimmrige. På leppene har jeg kjørt på med en god ganmel favoritt Lady Danger fra M.A.C. Cosmetics. Jeg har toppet lebestiften med en blank lipgloss for den ekstra glossy’e finishen. 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Zeliha sari 8. October 2017 at 18:48

    Nydelig! Godt brannen ble slukket. utrolig hvordan man prioriter, har jo noe å gjøre hele tiden med disse småtrollene ❤

    • Reply admin 9. October 2017 at 10:01

      Virkelig, alltid fart med disse småtrollene:) slik det skal være!

    Leave a Reply