Everyday, Styling

9MND

5. October 2017
9c9034c2-2fc5-499c-89c5-cd666ee19303-1.jpg

Svosj! Fem dager siden sist. Dagene flyr avgårde. Overrasket? Vel, det kan jeg ikke si. Men tiden strekker ikke alltid til. Eller kanskje handler det om prioriteringer? Jeg lander på en kombinasjon.

Burrito er akkurat blitt 9mnd, noe som er ensbetydende med fart. Hun er høyt og lavt, og når jeg trodde armene hennes ikke kunne bli lengre, ja så trodde jeg feil. Hun når ALT hun vil ha. Hun går fra sofa til puff til bord til vugge. Slipper seg så hun står alene noen sekunder før hun går boms i bakken. Oftes på stumpen, heldigvis. 

Ellers har uken gått med til litt jobbings, sminket nok en toppidrettsstjerne. Fy fela, jeg blir så j**** imponert. Jeg bare fatter ikke hvordan det er mulig. Maskiner hele gjengen. 

– Uansett, jeg skal si ifra når det kommer på skjermen, jeg er overbevist om at det er verdt å få med seg! 

Med all denne farten så er det mye enklere å oppdater hyppig på Instagram, instastory og Snapchat, med alt fra hverdagslige ting, til jobb og makeup. Du finner meg under navnet: thereseaanonli på begge plattformer. Så add meg da vel:)

Og siden kamerarullen fortsatt har mange magiske bilder fra tidens miniferie tar jeg dere med til Grekenland, er ikke feil å dra inn litt sol og varme i stua en sen høstkveld. Eller hva?

Ha en aldeles nydelig torsdagskveld:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply