Beautytips, Makeup

FÅ HØSTENS MAKEUPLOOK

1. October 2017
626dce17-0600-4b55-8e7f-470883a9aab5.jpg

Krølle seg godt inn i et ullpledd omringet av levende lys og kanskje noe godt i glasset? Det er høst for meg. Gjerne med en underholdende serie på skjermen. Avslappende og deilig. 

Men, selv om pensjonisten i meg synes pledd og sofa er topp stemning i høstmørket så er ikke en fest til å unngå. Det er alltids en bursdag eller jobbfest rundt hjørnet. Og om ikke så smeller snart julebordsesongen i gang. Wooopa! Så det er bare å børste støv en noe mørkere fargepalett, både på klær og makeupfronten. I de store motehusene ser vi mange ulike makeuptrender. Spekteret går fra en helt naturlig look til grafisk eyeliner. Men en dyp plommerød leppe i kombinasjon med smokey eyes er en klassiker som aldri går av moten. Under Paris fashion week dukket flere dyp røde lepper opp, i ulike varianter. En ny trend er å legge den “uperfekt”. For å oppnå det er det greit å påføre lebestiften med fingeren. 

Her har jeg kjørt sikkerstikket. Plommerød leppe og smokey eyes. Så dersom du er i tvil så er denne looken alltid innafor.
Jeg har brukt Diors høstpalett 677 Hypnotize på øynene og Rouge Dior 781 enigmatic lebestift med tilhørende lipliner. (948 enigmatic matte lip pencil) Øyenskyggen har noen nydelige fargenyanser og skyggene er av ulik finish. Både matt, shimmer og glitterfinish. Noe for enhver smak og samtidig helt supert å kombinere. Lebestiften føles myk og behagelig på leppen og jeg liker at den er fuktighetsgivende. Helt perfekt for tørre vinterlepper.

Håper du ble inspirert, og kanskje blir dette din partylook neste helg? 

– og med det sier jeg god natt.

LOVE T 

INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply T 6. October 2017 at 13:57

  Hei!
  Må bare si du er Veldig flink med makeup
  Jeg så deg på god morgen innslaget og lurer på hva slags tips du har til å sminke naturlig bryn.
  Sett flere bilder av modellen (Hannah S) du var sammen med og lurer på hvordan hun sminker ( hvis hun gjør) sine bryn. Ser Veldig naturlig og pent ut.

  God helg 🙂

  • Reply admin 9. October 2017 at 10:00

   Hei 🙂 Til naturlig bryn er mitt beste tips et brus produkt i pudderform for å fylle inn eventuelle “hull”, og deretter gå over med en brynsmascara. Hopp over steg en dersom du ikke behøver å fylle inn brynene dine ❤️ Kan høre med Hannah.

 • Reply T 9. October 2017 at 12:17

  Så fint og tusen takk for svar
  Mener du da en farget brynsmascara?

  • Reply admin 9. October 2017 at 12:28

   Både blank og farget gjør susen, har du veldig lyse kan en farget variant være greit. Jeg varierer mellom blank og farget. En farget gir meg litt mer blikk da den plukker med seg alle de små hårene ❤️

  • Reply admin 22. October 2017 at 09:48

   Ja, farget brynsmascara:) helt korrekt!

 • Reply T 9. October 2017 at 18:59

  Noe å prøve ut Hva ville du anbefalt? Er jo sikkert en hel jungel der ute av produkter

 • Leave a Reply