Beautytips

EN MODIG DUFT

28. September 2017
3dee71f0-3c93-4afd-80dc-175f9821f68a.jpg

…… kanskje blir det din nye favoritt? 

Jeg tiltrekkes det delikate, litt frekke og mystiske. Og denne gangen fanget denne herligheten min oppmerksomhet. Det er ikke ofte man finner en kombinasjon på duftfronten som har en miks av begge deler, men Alessandro Michele har helt klart fått det til. Alessandro har jo fått fart på Gucci skuta, og hos meg klarte han også å trollbinde meg med sin aller første duft. Hans inspirasjon er hentet fra en stor og frodig hage fylt med blomster og planter, like vakker som kvinnen, rik og mangfoldig. 

Gucci bloom er en deilig, feminin og modig blomsterduft som inneholder noter av Tuberose, Jasmin og Rangoon Creeper. Er du på parfymejakt så anbefaler jeg å svippe innom et parfymeri og snuse litt på denne herligheten. Kanskje blir den din nye favoritt? 

Men altså…. To innlegg på en dag? Skal si jeg er i siget;) Men nå, nå skal gluggene lukkes, i morgen skal jeg gjøre et utrolig spennende opptak. Jeg har faktisk litt sommerfugler i magen, da dette er litt utenfor min komfortsone og noe helt nytt for meg. – Mer om det senere. Og ja, jeg vet det er dårlig gjort å si A og ikke B;) 

Natta, 
LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply