Everyday, Styling

EN MILEPÆL

28. September 2017
b936b879-de50-43e4-84e4-77c31620160c-1.jpg

…… OG KVALMENDE MYE ENERGI
Etter et noe sporadisk oppmøte på elixia kom jeg meg endelig avgårde. Med “who run the world” (girls) på øra ble jeg hypa og stoka, og etter 35 minutter hadde jeg tilbakelagt hele 6km. Det ække dårlig mtp på mitt fravær. Det er lov med litt selvskryt, right? 🙂 Dog kjente jeg både blodsmaken og melkesyra på tampen av løpeturen. Vi leker ikke gymtime, gjør vi vel?

 Men til tross for blodsmak så føltes det vanvittig godt. Du vet når du tar et ekstra lite hopp på mølla og danser litt? Yesss, that’s me. Så energinivået er på topp om dagen, og om mulig mer enn som så. 

Lille knøsen drev med akrobatikk i kidsavdelingen å storkoste seg. Hun er jo så himla sosial og aktiv. Og vet dere hva, i dag sto hun ene og alene på sine to små bein i 10 sekunder. Den raketten der kommer til å gå tidlig, det er sikkert og visst. Hun har lenge brukt møbler som gåstol, men denne gangen så var det altså NO HANDS. En skikkelig milepæl. Så en noe stolt (men svett) mamma det her;) 

Så neste gang jeg danser på brygga i solen, så er nok lille gull med å shaker. I upbeet tempo vil jeg anta;) 
Buksa er fra Holzweiler og kjøpt på den dama.

Og du, helt på tampen her, i dag var jeg å mumset i meg en deilig engelsk frokost sammen med glossybox.  – Og bare sjekk den lekre tekannen. Aiaiai. (Ja, jeg har blitt gammel🙈). Ta en titt på mine storyer på Instagram og Snapchat for å se mer @thereseaanonli 

ØNSKER DEG EN DEILIG TORSDAG VIDERE ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply