Everyday, Makeup

“HONEY HONEY”

27. September 2017
img_2395-2.jpg

Vi var jo ikke i Hellas på rolig familietur. Vi var der for å feire kjærligheten mellom to mennesker. Bryllupet var rett og slett fortryllende magisk. I vakre omgivelser med en heidundrende stemning. Jeg tørr påstå at samtlige i bryllupet fikk jazzet på seg danseskoa, slapp håret løs og virvlet seg rundt på dansegulvet til deilige rytmer til langt utpå morgenkvisten. Det var så mye kjærlighet i omløp, samtlige hadde et smil om munnen og alt var perfekt. 


“Super trooper”, “honey honey” og “don’t go wasting your emotions” er små beskrivende stikkord. Men dere må ikke tro “se ilden lyse” men Sissel Kyrkjebø fikk slippe unna. Slik så der ut da Mr. DJ vatta opp med go’ låta. Vi løftet taket. Rett og slett. 


Tusen takk til verdens flotteste brudepar for en perfekt langweekend i paradis. Jeg er utrolig takknemmelig for at vi fikk dele disse dagene med dere flotte mennesker. Og tusen takk for at dere la så tilrette for min lille familie. Vi følte oss så ivaretatt. 

Verdens vakreste brud!!!

Jeg skal ikke ta æren for brudens makeup, for den var det Benedicte som sto for. Jeg var bare en svipptur innom å la bryn, liner og “the glow” (Becca cosmetics champagne pop highlight). Men tusen takk for at jeg fikk komme innom å sveipe litt med børstene mine. Jeg bare elsker det:) 

Og et tips til deg som skal gifte deg og ønsker den perfekte gløden. Da må du teste Becca Cosmetics Champagne pop, tidenes beste highlighter! 

Og takk til Krafft Work Photo og Film som foreviget disse øyeblikkene og mange mange fler. Dere kan ta en titt på hans arbeid på www.krafft.work/


-Alle bildene er knipset av krafft work photo og film. 

Og med det ønsker jeg den en onsdag fylt med kjærlighet. ❤️

LOVE 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply