Everyday, Styling

BADEBABY

26. September 2017
img_2124.jpg

Klassiske toner og en deilig kopp kaffe på morgenkvisten? Nå nei du. Det går mer i trance og babygrøt. Jeg har fortsatt mye å lære på logistikkfronten når det kommer til tidsperspektiv og barn. Ting er ikke gjort i en håndvending som i gamle dar’. Jeg skal ha for å være optimist;)

– Men ja, etter en noe hektisk morgen kom jeg meg avgårde på jobb. 
Rullende, alltid rullende. Er det ikke barnevogn så er det sminkekoffert. Og i dag var det jeg og sminkekofferten på tur. 

Jeg har fortsatt en kamerarull fylt med romantiske solfylte bilder fra Hellas, så bildemessig er vi fortsatt litt i grekenland. Det er vel innafor det?

 – Og se på hu lille tulla!!! Inntullet i badekåpen sin fra Lindberg  etter en deilig og avkjølende dukkert. Hun elsker å bade, så gjett om jeg gleder meg til to hele måneder i mexico med familien min! Si si!!! Det blir magisk det! Badekåpen finner du på babyshop.no 

Denne nydelige kjolen er mitt siste kupp, jeg elskern. Du finner den på H&M

Ønsker deg en herlig tirsdag videre:) 

Inneholder sponsede produkter. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply