Everyday

Sommerfugler i magen

24. September 2017
09255c51-a1b4-4041-8355-213b3d272ab0.jpg

Jommen sa jeg smør. Vi startet hjemreisen med oppkast i ekte høytrykksspyler ånd. Så behagelig hjemreise var å håpe på for mye. Men etter en runde med vaskekluten og fult omskift var vi fit for fight og resten av turen gikk smertefritt. 

….Men det har vært den eneste haken på hele turen. Makan til vakker og vellykket tur! Romantikk og fantastiske mennesker var samlet på den greske perlen for å feire kjærligheten. Det har vært tidenes bryllup og jeg har gått med ståpels og sommerfugler i magen i fire deilige dager. 

Jeg takker brudeparet for et fantastisk nydelig bryllup og tidenes beste vertsskap. Med hjerter i øya slenger jeg med bilder av min fine familie. – Se på lille Nelly som danser rundt på brosteinen iført sin flotte sommerkjole fra babyshop. Og min vakre samboer som er en krysning av en gresk gudinne og Khaleesi fra Game of Thrones. 

Ønsker deg en god søndag videre:) 

Inneholder sponsede produkter 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply