Everyday, Makeup

Fra maraton til quick step

16. September 2017
img_0507.jpg

… QUICK STEP

Det er lørdag og ukas maraton over. Men jeg har jazza på meg noen usynlige dansesko, og alt går i quickstep tempo i heimen. Er det ikke det ene så er det det andre si. Jeg lukker skapdøra med foten, lille er på hofta og jeg rører i gryta med hånda. Vel, småbarnslivet, det er vel det det egentlig heter;) 

Men la oss spole litt tilbake. Helt til onsdag. Kickstartet onsdagen med god morgen Norge og avsluttet onsdagen på event med LH Cosmetics og selveste Linda Hallberg. Jeg må bare skryte litt av den dama. Hun er jo bare helt sinnsykt rå. En stor inspirasjon med sine ville makeup kreasjoner, og med et makeupbrand med supergod kvalitet. Jeg elsker hennes Infinity Palette, den anbefales virkelig. Skyggene er lagd for å funke til alt, blush, contouring, highlight og øyenskygge. Et genialt kit å ha med på reisefot.  

For de av dere som ikke vet hvem Linda er, søk henne opp på Instagram: lindahallbergs og follow. 

Nå skal resten av lørdagen nytes. Game of Thrones it is. 

God lørdag:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply