Beautytips, Makeup

BAKVENDTLAND

10. September 2017
66e5a6a7-d37d-4971-9762-7f9e15ae09ca.jpg

Helgen kom og helgen gikk. På lørdag fikk bobler i glasset på lunch, kaffe i koppen på babyshower og Pepsi i glasset på kvelden. I bakvendtland der kan alt gå an. Og mens jeg titta meg gjennom en tropisk instastory- da en venninne feiret bursdagen sin på Bislett bad (!) var jeg hjemme å skapte litt mer høst og julebordstemning. En smokey og glowy look som er perfekt når man skal fjonge seg litt ekstra og rocke dansegulvet en sen høstkveld. Om ikke så er det rett før julebordsesongen smeller igang. Så her er litt makeupinspo. 


For den optimale gløden, så er hudens utgangspunkt viktig. En fuktig hud gir automatisk en mer glødende look. Jeg sveipet såvidt innom Elisabeth Arden all over miracle oil i forrige innlegg. Men den må få litt mer skryt. For det fortjener den! Et fenomenalt produkt som kan brukes til så mangt. Ved å påføre litt av oljen før foundation oppnår man en mer dewy og glødende look. Kan også blandes i foundation om ønskelig. Den er super og ha alene eller i bodylotion på tørre vinterlegger, og en liten dæsj i håret er deilig. Husk å påfør minimalt med produkt i håret, gjerne meg fingertuppene for å unngå et fett resultat. 


Og nå skal jeg påføre en liten dæsj av produktet i fjeset for å gi meg selv en ekstra fuktighetsboost mens jeg legger meg vannrett på sofaen og inntar Game of Thrones verden. 
– Og ja, jeg brukte “mirakel oljen” på makeuplooken over. Øyenskyggen er Cosmic palette fra NYX cosmetics og highlighten er champagne pop fra Becca cosmetics. 
Uken som kommer blir hektisk men spennende, heng med på snap og Instagram for hyppigere updates: thereseaanonli 

God søndagskveld videre:) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply