Everyday, Makeup

NYE DRØMMER 

29. August 2017
7bfb2f24-2e18-441f-884e-143424010a10.jpg

Du vet du snart kan titulere deg selv som husmor når du gleder deg til å stryke klær og 2017 beste innkjøp er vårt nye familiemedlem, frk Miele. Til tross for at hun stryker ferdig klærne våre i vask (magi ikke sant) så finner jeg alltid noen plagg som trenger litt ekstra omsorg og pleie. 
Med vaskemaskin og strykejern som min nye store lidenskap så kommer nye drømmer. Hus. Hadde vært kjekt ikke sant… Gjerne ved havet. Og da selvfølgelig med et vaskerom som har en egen utgang til hagen. Og i hagen vokser både epletrær, rododendron og tomater. -Lille skatten vår danser barbeint rundt på gresset i sin florlette sommerkjole mens hun strekker seg ivrig etter et eple. 


– Men vær ikke du redd. For til tross for slike romantiske drømmer så er det klart det er studio i huset. Et svært rom hvor jeg kan boltre meg med min for alltid store lidenskap og jobb, makeup’en. Sminke, ringlight, kamerautstyr og kaffemaskin -det skal jeg ha i studioet mitt. 

Det sies at drømmer kan bli virkelighet. Og det har jeg stor tro på. Men før drømmene skal realiseres skal vi nyte godt av å bo på grunerløkka. Den sjarmerende bydelen som aldri sover. Kafeer, barer og restauranter på hvert et gatehjørne. 
Og helt på tampen før jeg hopper inn i mine gule gummistøvler, tar med meg burrito å benytter meg av løkkas fasiliteter. Nok en gang er det Dior 999 på mine lepper. En fantastisk fin høstfarge, skikkelig rustrød. 
He en herlig tirsdag 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply