Everyday, Styling

JEG HAR VÆRT LAT

28. August 2017
db051c4c-f8b7-4b63-a367-96e73ea4f368.jpg

Så passa jeg brått min gamle bukse. Dog sitter den litt annerledes nå en før. Men før ferien fikk jeg den ikke over hoftene, så noe har åpenbart skjedd;) Men ja, jeg har vært lat. Så det er bare flaks at den passer. Det er jo luksus! Når det er sagt så har jeg store planer om å komme inn i treningsrutiner igjen, nå er sommerferien over og det er bare å komme seg back on track. Hjælp, kjenner jeg gruer meg litt. Jeg er en sånn person som nærmest blir hekta når jeg først er kommet i siget, men den dørstokken… den er ikke alltid like lett. 
Når det er sagt så er jeg fortsatt en hel del kilo unna “startvekten” min. Altså den jeg hadde før jeg ble gravid. Nå skal det sies at jeg ikke vet eksakt på kiloen hvor mye jeg veide før graviditeten. Jeg har alltid vært slank og aldri eid en badevekt, men jeg har alltid veid typ det samme. Men ja, det er deilig å se at man så smått kan ta i bruk noen gamle plagg i garderoben. Plutselig åpner det seg en helt ny verden. 


Så med min “nye” gamle bukse på feirer jeg en noe større garderobe og nyter en kopp jålkaffe. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply