Everyday

GI BLAFFEN I BEKYMRINGER OG STREV

28. August 2017
688ecadd-ba49-4dd0-aa8e-da07de6c8279.jpg

Nok en helg er over. Bloggen har stått i hvilemodus siden fredag, i likhet med meg. For det å hvile kan jo sånn delvis defineres som man selv ønsker ikke sant? Wikipedia sier at hvile er: “å innta sittende eller liggende stilling og slappe helt av uten å sovne”. Vel, så har jeg ikke bare sittet stille eller ligget rett ut på sofaen. Men jeg har hvilt meg, slappet av med familie og venner, spist deilig mat, drukket et (eller to glass) vin og bare eksistert. Som Baloo synger, “ta livet som det faller seg. Ja, ta det som det faller seg, gi blaffen i bekymringer å strev”. Akkurat slik har det vært. 
Nå skal det sies at mine største bekymring gjerne er hvorvidt lille burrito har tørr bleie til enhver tid, om hun får feber når den neste tanna titter frem og om jeg har nok plass på tørkestativet til et nytt lass med klær. – Så ok, det kategoriseres vel ikke som bekymringer. 


Så uten bekymringer har helgen flydd avsted, og jeg er klar for en ny uke. En uke som avsluttes med en heidundrende beautyfest. Det er bare å henge med om du vil værra med. Følg med på snap og Instagram: thereseaanonli 


Og med det sier a’ mor god mandag og nyter en deilig kopp kaffe av min arvede kaffekopp. Måtte uken din bli fantastisk 🙂  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply