Everyday, Makeup

SINNSYKT STOLT

17. August 2017
981f1c36-dd03-40bd-996d-1a65620e4e76.jpg

Pulsen har steget, og til tross for at jeg nå sitter i sofaen kjenner jeg bena løpe som trommestikker. Dagen har gått med til planlegging og enda mer planlegging. I morgen er den store dagen, og jeg gleder meg helt enormt. Jeg er så forbanna SINNSYKT stolt. Sånn virkelig sinnsykt stolt. Tenk at lille meg, fra tidenes minste sted Lysøysund har fått æren av være key makeupartist å lage makeuplooken til Norges største beauty og trendhappening. Jeg, jeg skal lede hele makeupteamet!  Det er Crazy!!! Jeg må klype meg i armen! 


Nå venter en god natts søvn, lade opp skikkelig til morgendagen! Wooop! Gleder meg allerede til coffee in the morning’ 😉 Trenger bøtter av det si’. Jålkaffe sådan, som såvidt begynner å oppgraderes til no mer. Mindre jål og mer kaffe. 
Håper å se deg på #FUSOSLO i morgen! Det blir sykt gøy! 
– Og du, mer gøy skal det bli, neste uke er det nye spennende møter på tapeten. Så nå er jeg skikkelig i siget. Dere bare elsker når vi bloggere forteller A og ikke B ikke sant? 😉 Det har jeg skjønt! 

Vi blogges ;*

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kristine 18. August 2017 at 09:24

    Så fortjent Therese

  • Leave a Reply