Everyday, Styling

NEW FRIENDS

12. August 2017
57392c94-6d6d-4b5a-8a33-ca227c8e8232.jpg

Mens alle er høy på festivallivet er jeg sykt gira fordi vi har kjøpt ny vaskemaskin. Med egen steamfunksjon og selvdosering. Asså, dette kalles voksenpoeng, og det til gangs. Tipper vasking av tøy kommer til å gå lekende lett fremover 😉 På mandag flytter vår nye kompis inn, og da skal jeg nyte synet av en stillegående vaskemaskin som nærmest stryker ferdig klæra før man tar de ut. Mens jeg nyter et glass hvitt. 


Over the top gira ble jeg også da “lille” Petter edderkopp løp over stuegulvet tidligere i dag. Jeg har fortsatt høy puls, og går med sko inne. Yess… så redd er jeg for edderkopper. Han slapp selvfølgelig unna, så nå er jeg ikke trygg i mitt eget hjem lengre. Latterlig sier du? Ja, kanskje litt. Men jeg bare klarer ikke tenke rasjonelt i forhold til disse små store langbeinte gutta. 
Sko: rag & bone Veske: cultgaia bukse/kjole: hm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply