Everyday, Styling

KRÆSJLA(N)DING

11. August 2017
75bdec10-b53b-410f-99fa-89d5e4517f9c.jpg

Svosj så var det helg. Jeg har landet (hardt) på sofaen med en boks Pepsi Max. Pepsi’n er antrukket med et sugerør mens jeg er iført leopardmønstret joggebukse og en crew t-skjorte fra Fremantle Media, og burrito hun sover. #livet 😉
Fruen er på øya, og det er helt perfekt. Var ikke feil med litt “metime” i dag. Jeg planlegger neste uke, den er stappfull! Dere for henge med meg på instastory og snap: thereseaanonli Der er det hyppige updates! Og gøy blirre!Jeg skal være key makeupartist for visningen på tidenes happening neste fredag! Det blir crazy vilt og gøy! FUSOSLO er navnet og du kan finne billetter HER! Konsepter er flunka nytt, skapt av Bik Bok, L’Orèal og DNB. Håper å se deg der, det vil bli god feststemning i et univers fylt med fashion, beauty, musikk og shopping.

#FUSOSLO next friday then! 😘💄

 

Nå skal jeg ligge til lading, ta et glass rosevin og glede meg til neste ukes festligheter. Vi blogges 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply