Beautytips, Makeup

10  MINUTES MAKEUP CHALLENGE

9. August 2017
c08eb3f2-9f73-47f2-bd9e-5fe3e64b716e.jpg

Ja det får’n si. Bestemt frøken hu derre Julie, fruen min. Med tidenes lengste hår og vakreste hud er hun en drømmemodell. Men neida, tror dere jeg får lov? Nope. Lite spandabel på modellfronten gitt. Men en gang i skuddåret, når hun skal fjonge seg ekstra og ikke gidder sjæl, da kommer spørsmålet. Men, alltid med et men og en betingelse eller to. Denne ganger så var betingelsen(e) MAX 10 MIN! – Påpekt med streng stemme, og deretter “ingen mascara takk”. Ja, når dronninga befaler da erre bare å adlyde;) Hepp! 


Så da ble det ei litt kjapp sveip med makeupbørstene. Det viktigste i mine øyne er å få en jevn hud. Med jevn så mener jeg smooth og fresh, gjerne så naturlig som mulig. – Og ikke contouring og glam. En solkysset og glødende hud er den ultimate sommerlooken, og de fleste får en sommerglød i løpet av sommeren. Og da er det utrolig kledelig med med “lite” makeup. Jeg sier lite fordi man ofte kan bruke mange produkter for å oppnå en naturlig makeuplook. Slik som her, foundation,pudder,highligh, solpudder og blush. I overkant mye tenker du? Vel la meg forklare. 

STEP 1: Påfør en lett foundation, en foundation som lar huden din skinne gjennom, sliter du med mye akne benytt deg også av en concealer. Jeg har kun benyttet meg av en foundation på Julie, Lancome Visionnaire nr 03. 

STEP 2: Et lite sveip med pudder. For å sette forundation og unngå at den sklir på huden. Ikke påfør for mye, lite sveip så beholder du en dewy glødende hud.

STEP 3: Soloudder, O hoy! Trenger jeg si mer? Gjerne med glød i, selvfølgelig.

STEP 4: Highlighter!!! Dette er et must, men ikke overdriv. Da blir du raskt et vandrende juletre i sommersola;) Shiny shine!! Men påfør en dæsj på kinnbena, nesevingen og amorbuen. 

STEP 5: Blush! Gjerne en peachy nyanse slik som jeg har benyttet meg av her. 

Så vakker så fin og så sommerfresh! Jeg adda litt brynsgele i fargen brun på vippene for en naturlig look. Hu sa ingen mascara men ingenting om brynsgele på vippa;) 

Topp looken med en naturlig gloss, bruk gjerne blushen som øyenskygge, de har jeg gjort her. Blest bryna uten å definere de for mye og Voila. Ready for alt! 
Er a ikke flott?
Gla’ onsdag. Vi blogges! 🙂 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply L 10. August 2017 at 17:50

    Veldig fint! Naturlig vakker:)

  • Leave a Reply