Beautytips, Makeup

SLIK FÅR DU SOMMERGLØDEN

7. August 2017
2e2695fc-bd53-4192-b364-9c8416a5dc0b.jpg

Så er vi her igjen, highlighter. Kan aldri få snakket nok om vidunderproduktet. Higlighter er litt som magi, vi skaper dybde og struktur til fjeset med et lite sveip. Huden gløder og ser frisk ut. 
Det finnes en jungel av ulike highlightere, med ulik tekstur og nyanse. Pudder, krem og flytende konsistens. Jeg sjonglerer med bruken, men kjører gjerne på med krem eller en flytende highlighter for et fuktig resultat, en såkalt dewy look. Pudder er glimrende dersom du i utgangspunktet har en fet hud og ikke vil glinse ytterligere. Jeg legger alltid litt highlighter på kinnbena, nesevingen og amorbuen. På en sommergyllen hud er det utrolig vakkert å påføre litt på kragebena. Dersom du har en flytende highlighter kan man blande noen dråper i bodylotion for å gi en ekstra glød til kroppen. 
Nå skal jeg svinge meg i svansen, duppe kroppen min i lotion og fjeset i ansiktsmaske mens jeg pakker for avreise. En mnd er gått, vilt hvor kjapt tiden flyr. Trøndelag du har vært fin, som alltid! Nå venter Oslo. 
Vi snakkes x

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply