Everyday, Styling

KYSTKULTUR

5. August 2017
31c49bd6-42cc-48b1-8146-56d40e1c8265.jpg

Årets happening i bygda er godt i gang. Kystkulturdagene. Her er det markedsboder, roregatta, seilas, fest og moro. Vi svingte oss i valsen i går, til trubadurmusikk og gla’ stemning. Eller- æ lyg. Det var bare Julie som svingte seg, jeg skravla. I dag spankulerte vi rundt fra bod til bod, en runde innom “klubb bua” for litt potetball, en liten smakebit av bacalao og pinnevaffel til dessert.


Pinnevaffel, nytt fenomen for min del, sabla godt. Vanilje vaffel på pinne toppet med en dæsj karamell. Yummy! 

I går fikk jeg foresten æren av å sminke Julie, hvilket aldri skjer. Hu har jo ikke ro i rævva å synes det er drita kjedelig. Betingelsen var “du har 10 minutt på dæ å æ ska ikke ha mascara”. Så det ble en challenge, skal laste opp bildene å vise dere. Fikk hele to minutter tillegg for bildetaking 😂 

Vi snakkes, nå står det krabbe, reker og hvitvin på menyen. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply