Beautytips, Everyday

HJELMEN PÅ OG MAKEUP TIL EN FREGNETE HUD

30. July 2017
img_4244.jpg

Hei! Hvordan har søndagen vært? Jeg fikk for første gang på litt over ett år og tre måneder hjelmen tredd godt nedover huet. Den var trang skal jeg si. Hakke savna’n. Skulle ikke mere til enn et par glass vin. Skylder på dårlig inntak av vann. Helt klart derfor. 😉 


Julie fikk bokstavlig talt tredd hjelmen på huet allerede i går, eller ok, hatten da. Selskapslek lenge leve. 

Nelly var med i 60 årsdag såklart. Hu’ kosa sæ og sov mesteparten av tiden. Siden vi er ved kysten måtte det selvfølgelig bli et maritimt antrekk. ⚓️

Vi var å lufta oss sist helg også, da ble det spontansminking av hu her strøkne dama. Nettopp derfor er bildekvaliteten deretter. Baderomslys here we go. Men jeg må bare vise dere bildene “læll”. 
Fregner er i vinden og noe av det vakreste jeg vet er et glødende fregnefjes. Er du så heldig å ha fregner, for Guds skyld ikke prøv å skjul de. Finn en foundation med lett til medium dekk. Avhengig av hva du ønsker. Men skipp full dekk(!) Det gir sjeldent et pent resultatet. Utfallet blir heller mer skittent og grått. Foundation er forøvrig ikke nødvendig i det hele tatt, solpudder og en frisk blush holder i massevis. Dersom huden er normal uten eventuelle blåe ringer rundt øynene eller andre ujevnheter som man ønsker å skjule så ville jeg også unngått concealer. En frisk glødende og mest mulig naturlig sommerhud er både vakrest og deiligst, iallefall i mine øyne. 


Her har jeg brukt Lancome visionnaire foundation, den gir lett dekk som gjør at fregnene skinner pent gjennom og samtidig demper røde partier godt. Solpudderet er (snart tomt) og fra Dior. Dior glowpowder 001 for å være eksakt. Blushen er fra M.A.C, limited edition og navnet er beklageligvis borte. Men det er av sorten mineralize iallefall. Og peachy i nyansen. Øyenskyggen er fra In bloom paletten til tarte. Alle fargenyansene går i peach, gull og bronze. Perfekt til en fregnete varm sommerhud. 

Gud så vakker hun er ❤️ 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply