Styling

SKATTEKAMMER

23. July 2017
img_3528.jpg

Sommerdagene i Trøndelag fortsetter. Vi er på dag fire med grillings, jeg kunne forøvrig grillet hele året. Fisk, kylling, entrecôte, salat i alskens varianter i kombinasjon med en kald øl, eller et duggfriskt glass vino blanco. Finnes ingenting bedre. 
Med det fine været kommer flere ideer og drømmer frem. Nok en gang bobler det over med ny inspirasjon i topplokket. Allerede spikret noen nye og spennende sammarbeid. Hurra! 


Akkurat i dette øyeblikk er jeg også litt i Mexico. Vi skal jo dit om noen måneder, det gledes og det planlegges. Det blir en kombinert ferie og jobbtur. Det er jo forøvrig alltid slik som blogger, man har jo aldri helt fri. Julie skal ha permisjon og Nelly skal med, hola Mexico! 


Jeg snappet dette antrekket for noen dager siden og fikk mange spørsmål om kjolen og skoa. Beklageligvis så tror jeg kjolen er noe vanskelig å få kloa i da jeg har dykket i svigermors skattekammer. Så denne har jeg arvet:) En vanvittig fin og sval sommerkjole. Tusen takk svigermor. Mine happy glittersko er for Stine Goya, kan fåes kjøpt på Svean Paleet i Oslo. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply