Styling

SAY YES TO THE DRESS 

18. July 2017
img_2704.jpg

Kropp og sjel har roet seg etter dåpen, nærmest gått i dvale. Føler jeg har satt hele meg på flightmode, jeg hører det jeg vil høre og gjør det jeg vil gjøre. Intet mer intet mindre. Anbefales.
Været i trivelige Trøndelag er ikke til å skryte av så det passer fint å logge litt av. Graderstokken viser 13 grader, og det er dermed påskestemning i heimen. Levende lys, pledd og en varm kopp kaffe i deilig symfoni med en sjokoladebit (eller tre)


Men lørdag var en fin dag, tipper herr termometer bikka 18 grader, hvilket betyr kjolevær. Jeg har nemlig blitt hu kjoledama. Kjoler i alskens farger, lengder og varianter. Kan ikke bli mer praktisk og flott på samme tid si. Denne fine saken av en kjole fant jeg på salg på Lindex, 249,- gullmynter. Billig og bra;)

Jeg er jo over gjennomsnittet glad i alt som ser pent ut, kunstneren i meg liker det estetisk vakre. Og ballongene fra fest og moro satte prikken over i’en på Nellys dåpsdag. Og det er klart vi måtte ha bokstavballonger i LOVEWINS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply