Beautytips, Everyday

LUKSUS

13. July 2017
img_2036.jpg

Inneholder spons
Yess. Supert at jeg ikke pakket med meg en eneste ganser til Trøndelag. Optimist kaller vi det… Her pakker vi oss inn i ull og pledd. Men alt har sin sjarm. Eller hva? Til tross for regn og enda litt mer regn så nytes dagene til det fulle. Her blir vi vartet opp i huet og rævva. Jeg har ikke smurt meg en eneste skive siden vi ankom trøndelag på mandag. Her kommer både frokost, lunsj, middag og kvelds servert. Typ i fanget. Og det er klar man får skviset inn litt dessert og andre godsaker også. Luksus! I dag sto jeg og burrito alene. Koste oss glugg med grøt og kos før Nelly tok tidenes formiddagsdupp. Det førte til at jeg fikk deilig alenetid da resten av huset sov. Meg meg og bare meg. Jeg drakk kaffe av det nydelig serviset til svigermor mens jeg planla makeup innlegg. 
Men dere, hvor deilige er ikke disse fargene? Jeg elsker de sommerfreshe neglene mine. Donata på Storo lakkbar er dronninga bak mine alltid så fine negler. Hun er RÅ! Jeg har gått hos henne i typ tre år. Hun legger gel fix fra Orly på mine naturlige negler, og det holder som hakka møkk. Jeg pleier å bytte når “etterveksten” har blitt for lang. Noe som tar 3-4 uker. Disse neglene i kombinasjon med 630 Gentle Red fra Dior får meg i sommerstemning åkke som ☀️🌼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply