Beautytips, Makeup

SLIK LEGGER DU FULL GALLA GLAM MAKEUP

19. June 2017
img_5856.jpg

I Stockholm var temaet Full Galla Glam. Så da var det ingen grunn til å spare på kruttet. Her snakker vi “Hollywood red carpet style” x 2 😉 
Et tips er å finne ditt fokusområde som du ønsker å fokusere på. På makeup’en til Triana gikk jeg for full glæm møter “the 50’s”. 50 tallets klassiske makeup med en rød leppe og winged eyeliner er et sikkerstikk som er delikat og sexy på samme tid. Jeg glam’et opp looken med en god dose highlight og glød. Jeg valgte å fokusere på to områder, hud og lepper . En glødende og fresh hud og klassisk røde lepper. 


– For å oppnå best mulig glød er det viktig å ha en hud som er i balanse. Bruk gjerne et serum som inneholder mye fuktighet for å preppe huden før du legger foundation. Da oppnår du en fin og “dewy look” med masse glød. 
Når du påfører pudderet over foundation så pass på så du ikke mater på. Vær sparsom med pudderet utenfor t-sonen, slik at det ikke blir helt matt. Og bruk gjerne en fuktig highlighter for å skape den perfekte gløden. Bruk et solpudder med litt shimmer og topp hele looken med den perfekte blushen. 
På Trianas øyne har jeg brukt NYX love contours all paletten og på huden er den en god dose highlight og solpudder fra Dior Nude Air. Begge i nr 001. Blushen er fra M.A.C. og heter Petal Power. Jeg klarte ikke ta et eneste “makeup” bilde av meg sjæl. Men jeg fokuserte (selvfølgelig) på huden. Glow glow og mer glow, i kombinasjon med smokey eyes. Og dermed nude lepper. Nok et sikkerstikk på makeupfronten. 
God mandagskveld videre alle fine,
LOVE T<3 

Inneholder sponsede produkter. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply