Everyday, Makeup

STOCKHOLM, NYX, JABBSAFT OG BRYSTPUMPE

17. June 2017
img_5822.jpg

Treig på avtrekkeren. Yess. Thats me. Jeg er iallefall i Stockholm. Formen og humøret er på topp, tross konsumering av litt “jabbsaft” aka vino blanco. Den øvinga jeg bedrev i forkant ga uttelling gitt. Ikke et fnugg klein. Nesten så jeg vurderer et glass på flyplassen. Jeg er jo fortsatt på husmorferie, right? NYX inviterte meg og 9 andre influencers til NYX nordics face award, jeg har kosa meg glugg. Tusen takk for meg NYX og Stockholm. Bare å adde meg på Instagram og Snapchat, mye festlig på storyene mine gitt. (@thereseaanonli) Sykt mange dyktige makeup artister i sving, fela jeg ble inspirert. Så nå gleder jeg meg til å vise dere litt mer kreative looks fremover.  Jeg sminka forresten hu vakreste Bambino Triana! Skal vise dere bilder og produkter senere. 

Sånn på tampen her, Celine Dion er in town. Hadde det ikke vært for lille burrito skulle jeg seriøst blitt igjen, skreket til the power of love. Asså, hvem elsker ikke Celine? Apropos burrito, glemte f*** meg brystpumpa. Fy feita og svarte bananer. – Eller ikke selve “maskineriet” men “trakten” og flaska. Grøss. Så etter en brystpumpejakt i Stockholms gater fikk jeg omsider tømt meieriet. Glemmer ikke den pumpa igjen for å si det sånn 😉 


Nå gleder jeg meg til å komme hjem å koseskvise jentene mine. Hurra hei og hopp og god lørdag ❤️
Og ja, en ting til. Jeg har fått drøssevis av spørsmål på hvor kjolen min er fra, det er ingen kjole men bukse og topp, fra Rodbjerg. ELSK! 

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply