Everyday, Makeup

DET LILLE EKSTRA

31. May 2017
img_4990.jpg


Sommer sol og glødende makeup, med det lille ekstra. Litt mer fart over det hele. Skakke’ mer til en ei grønn stripe på lokket så er man brått mer spenstig. Spenstig og solkysset på en delikat måte. Vått hår og turban, kan’ke bli mer sommer si. 
Nå er det sommer i hovedstaden også, Nelly er med mamma Julie på jobb en snartur og jeg har noen timer “egentid”. Shit. Blir helt rådvill, what to do🙈 Det er deilig da. Deilig og bare være meg. Deilig og rart på samme tid.
Og der folkens, ikke gå gatelangs å blogg samtidig. Fy fela. Jeg dævver.😂 Stupte nettopp inn på joe and the juice. Ufrivillig. Jadda. Tråkka over, snublet. Ramla fra fortauet og inn. Må ha sett hysterisk morsomt ut for alle som så det. Fikk litt vondt, bare litt. Nå ler jeg, og jeg er alene..

Anyways, jeg tripper sakte videre, mens jeg blogger. Satser på at det går bra. Mulititasking er ikke alltid like vellykket🙈 Og dere, den grønne freshe eyelineren er fra NYX, NYX vivid brights. 
Gla onsdag, klæm fra snublerud 🙈

Inneholder sponsede produkter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply