Beautytips, Everyday

GULL PÅ FLASKE  

22. May 2017
img_4692.jpg


Gull på flaske. Jepp, det er akkurat det dette er. Jeg er jo flekkfrid, et vandrende verdenskart på stadig jakt etter nye solkremer som blokkerer sola best mulig. Jeg ser at det høres trist ut, “blokkerer sola best mulig” , men det er heldigvis bare fjeset jeg prøver å skjule fra sola- noe som forøvrig ikke er lett. Er det sol ute så er det nesten umulig å unngå den, til tross for diverse hodeplagg og briller, som får meg til å se gæær’n ut. Eller diva om du vil. Alt etter som. Har du forresten prøvd å style alle antrekk med et must om hodeplagg? Prøv det, ikke det enkleste skal jeg si deg. 
Men ja, nå skriver jeg meg bort.  – Poenget er at jeg behøver SPF 50 til fjeset året rundt, en dagkrem med solfaktor fungerer ikke optimalt. Iallefall ikke på sommerhalvåret. Så da gjelder det å finne produkter som er skånsom mot huden og som ikke får urenhetene til å poppe. La-Roche-Posay er en favoritt jeg stadig faller tilbake til. Den er utrolig lett og tynn i konsistensen, jeg blir ikke fet i huden av den og den beskytter godt.

Siden jeg har så god erfaring med merket så ble dette burritos første solkrem, som er tilegnet spedbarn. Det er jo sol og sommer i hovedstaden og vi er ute å vifter med tæra hver dag. Jeg gønna på med stiften i SPF 50 også, så nå er alle her i huset klare for sol og sommer. 
P.S: Dette er ikke et sponset innlegg. Rett og slett en anbefaling da jeg ofte faller tilbake til dette produkter når det kommer til SPF for ansiktet.


Og med det sier jeg Cherry BOM BOM og god mandagskveld videre 🙂 
LOVE T <3 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lene 28. May 2017 at 21:32

  Hudleger anbefaler ikke 50 på solkrem, huden blir jo like varm så den blir jo kokt under blocken…..vær forsiktigOpplevde brannskade barn for to år siden når “alle” sa vi måtte bruke 50 i syden….

  • Reply admin 30. May 2017 at 20:55

   Tusen takk for info 🙂

 • Reply Helle 29. May 2017 at 19:12

  Ikke bruk 50 på barn!! Det sitter som en plastpose og huden kan koke! Dessuten ser det ut som hun er under året ? Da skal de helst ikke ha solkrem i det hele tatt..

  • Reply admin 30. May 2017 at 20:55

   Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂 Hadde jeg ingen anelse om. hjelpes.

  Leave a Reply