Everyday, Makeup

BERRY SOMMERSMINKE & TWINNING

20. May 2017
dsc08252-3.jpg


Jeans er er must have i alles klesskap da den kan styles på millionvis av måter. Jeansen funker alltid når du er rådvill og har en såkalt “kleskrise” – jeans = sikkerstikk.  Her har jeg stylet antrekket til hverdags med en oversized skjorte og smettpåskosandaler. På fest er det bare å smelle på seg høye hæler, skjorte og blazer- Voila og du er festklar. 
Lille burrito skal ikke på no’ fæst helt enda, men det er klart hun skal ha jeans. Har fått seg både lys og mørk jeans, akkurat som mødrene sine. Vintig  med basic klær si😉

Og endelig er det blitt deiligere temperatur i Oslo. Sommeren er like rundt hjørnet, og en skikkelig berry sommertrut er så lekkert. Her har jeg full makeup, men noe av det vakreste jeg vet er en sommerbrun hud, så og si usminket med en berry leppe. Her har jeg brukt Cherry lipliner fra M.A.C. og Socialite lipgloss fra Anastasia Beverly Hills. 
Nå er det burgerlørdag på tapeten, homemade style. 🍔 Og kanskje litt crabbies i glasset. Som småbarnsforeldre blir det ikke mye farting på kveldstid, så da er det deilig å kunne kose seg hjemme. 

Go’ lørdag a! 
LOVE T <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mina dorthea 31. May 2017 at 19:59

  HVOR er skoa fra? Såå flotte! (både skoa og dere!)

  • Reply admin 12. June 2017 at 21:46

   Hei Mina, de er fra Unisa 🙂

 • Reply Hanne 8. June 2017 at 14:34

  Innmari fine sko! Jeg lurte på hvor de er fra?

  • Reply admin 12. June 2017 at 21:34

   Hei Hanne:) De er fra Unisa.

  Leave a Reply