Beautytips, Everyday

REDDER MITT “NETTE AMMEHÅR”

18. May 2017
img_4136.jpg


Da var 17. Mai overstått og hverdagen tilbake. Håper alle hadde en herlig feiring. Her i huset koste vi oss glugg, hadde frokost hjemme med fint folk. Bunaden ble droppet til tross for at jeg hadde funnet en løsning. Nemlig bytte vest med Julie. Funket dårlig da jeg brått fant ut at den var ekstremt lite ammevennlig… 🙈 

Apropos amming. Jeg har fått et favorittprodukt som redder topplokket mitt- som er noe snaut om dagen pga alle de nette ammehåra (ja jeg vet det ikke er pga amming men hormonforandringer) Men vi kaller de ammehår, åkke som. 

Sachajuan er en serie jeg ikke hadde vært borti før jeg var på et event med de tidlig i våres. Der fikk jeg en goodibag men deilige produkter. Duften er litt maskulin, men i mangel på mannfolk i heimen så passer det utmerket med litt maskuline lukter😉 

Uansett, 17. Mai fletta over er ganske så fyldig, enig? Det er da takket være mitt favorittprodukt i denne serien som jeg er blitt fullstendig avhengig av, nemlig “dark volum powder”. Produkter gir meg volum i en fei, samtidig som det matter ned håret- som en tørrshampoo. Denne er for mørkt hår, hurra for det! 

Jeg går sjeldent med håret ned, men her har jeg iallefall stylet det med “dark volum powder” og “hairspray” fra Sachajuan.


Her ser dere shampoo, balsam og hårpleie serien som jeg også bruker. Elsk. 

Favoritten som jeg ikke kan leve uten. 
Skulle til å si god mandag, men nei. God torsdag! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply