Everyday

EN ANNERLEDES 17. MAI

18. May 2017
0b7cf21e-340e-42b2-83ff-78a9c2c6e074.jpg

img_4224-1.jpg

Mine sine <3

img_4225.jpg

Sitat Julie som er i over overkant glad i å ta bilder “asså kainn du bare stå iro der i 10 sek så vi får tatt bilde”. (les bilde, ikke bildER)  Dævver! Men endelig fikk vi et familiebilde, 4,5 mnd etter Nelly´s fødsel. På tide med andre ord.

0b7cf21e-340e-42b2-83ff-78a9c2c6e074.jpg

Etter tidenes kjappeste photoshoot ble dette det eneste pene bilde hvor vi så sånn passe fjonge ut alle mann alle. Mann, nei damer 😉  “Who run the word? Girls! 😉 Jeg har tidenes fineste lille familie. Det er det ingen tvil! #girlpower

 

 

Det ble en annerledes 17. Mai. Nelly´s første. Normalt ville vi vært skeive i skøyta allerede kl 1100 begge to. Danset riverdance til Rybak og sunget (skreket) til “se ilden lyse” av Sissel Kyrkjebø. Men sånn ble det ikke i år. Det var bobler i glasset god mat og god stemning men både ganglag og form var i behold. Jeg tenkte bare “shit pommes frittes” da vi trillet nedover løkka og en jente i bunad med pakkebånd i sølv klistret fast til en klisste buandsko og skittent forkle passerte. Har jeg vært sånn? Håper ikke det. Dog er det en liiiiten fare for det… Jeg har vært med på mye sprell i bunad, og det er helt innafor med en fest i bunad. Men det er ikke spesielt sjarmerende når det blir i overkant mye. Det bare passer seg ikke. Hilsen gamlemor som har  sett 17. Mai med nye (edrue) øyne.

 

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply