Everyday, Makeup

RENSERIET KRYMPET BUNADEN MIN!

15. May 2017
img_3917.jpg

img_3917.jpg

Før helgen plukket jeg opp bunaden min. Endelig. Det har vært på renserivift nokså lenge. Jeg hadde ikke forhåpninger om at den skulle passe. Men alikevell så ble jeg sykt skuffa  når den ikke gjorde det. Selv var jeg overbevist om at renseriet hadde krympet den. Asså, jeg ler meg ihjæl. Er det mulig liksom. Greit å ha noen å skylde på da;) Det skal sies at jeg fikk den på meg. Skjørtet/stakken passet uten problem og vesten sånn delvis… Dvs at jeg fikk lukket hempene men det var verken behagelig eller flaterende. Puppa tøyt ut, det bare veltet over! Så konklusjonen er at det ikke blir noen bunad på meg i år. Det er skikkelig deprimerende faktisk. Ingen skikkelig 17. Mai uten bunad. Jeg føler meg alltid så fin i bunad. Dog ikke når puppa tyter ut.

Jeg lover forresten å komme med en oppdatering på kroppen 18 uker etter fødsel, sånn snarest. Får dere vite hvordan det står til med trening, helse, kropp og vekt.

img_3919.jpgimg_3918.jpg

 

Anyways folkens, dette er en fin 17. Mai sminke. Delikat og enkelt. Ikkeno´fiksfakseri. Passer perfekt både til bunad og annen finstas. Jeg elsker den friske naturlige “bær” leppen. Fargen er en Pleasant og kommer fra M.A.C.  Patentpolish lip pencil er typen lebestift. Denne er en slags “stift” som er lett å smøre på, fuktighetsgivende og behagelig. Pigmenteringen er supergod og man kan endre styrken på fargen ved å justere hvor mye man påfører. Forøvrig en perfekt brudelebestift. Da den er enkel og bruke og lett kan påføres uten speil.

 

Nå skal jeg innta chiapuddingen min, (mango, kokosmelk, kokosflak og chiafrø) YUMMY! Gla´mandag videre.

 

LOVE T <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply