Makeup

DESIBEL

12. May 2017
img_3615-1.jpg

img_3609.jpg

 

DU er unik! Ja du ja. Alle er vi forskjellige, godt er det. Hadde nemlig ikke orka mange av meg selv. Det hadde blitt mye armer og bein og høøøyt volum;) Jeg prater nemlig ganske høyt, ikke uten grunn at Julie kaller med desibel. Latteren min overgår de fleste for å si det sånn 🙈


Når det kommer til sminke er det viktig å se kundens ønske og behov. Vi er alle ulike og det er da viktig å se hvem man har i stolen og evt forstå bedriftens/kundens ønske dersom man sminker til en kampanje/TV serie og lignende. 
Vici er en vakker og fargerik sjel, det kunne ikke passet bedre med en fargesprakende makeup. Hun gløder både med og uten makeup. Sånn utenomjordisk pen.  Jeg elsker denne looken som er inspirert av solnedgangen og passer perfekt på festival eller andre festlige sommerfester. 
ØyenskyggePalettene til Kat Von D og Anastasia Beverly Hills er de som har fått kjørt seg.
PRODUCT INFO:

EYES:

Kat Von D mi Vida Loca palette

Anastasia modern renaissance palette

Sensai eyeliner

Mac Factor mascara

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

FACE:

Lancôme teint vissionaire foundation 

NYX say matte but not flat powder

Anastasia sun dipped glow kit

LIPS:

M.A.C. Make me proud lip pencil

LOVE T 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply