Everyday, Makeup

BEACHGLOW OG PAUSEKNAPP

9. May 2017
539be5a3-1b95-4f36-8ed3-5551708a2333-1.jpg

Inneholder sponsede produkter

Jeg lovte dere beachlooks, så nå er vi på nummer tre, med fokus på glød. Altså, hvem jakter ikke på den perfekte solkyssede looken, å gjerne uten å ha vært en uke i solen under palmeblader. Vi er jo ikke alltid like heldig med sommerværet her i Norge. Så da er det kjekt å kunne jukse litt;) 

Jukse, ja det er lett med denne herligheten fra Dior. Gir uten tvil den ultimate gløden. Som tidligere skrevet har denne en fast plass i stelleveska i sommer. (Les mer om godbiten HER) Denne kan brukes på flere måter. Her har jeg påført Dior Nude Air luminizer serum i hele fjeset før foundation, for å skape et solkysset uttrykk. 

Nå står helsestasjonen for tur her i heimen, før vi skal videre på et event. Dagene flyr avgårde, skulle ønske jeg kunne trykke på “pause”. Det hadde vært kjekt. Hodet mitt er fylt med ideer, så nå trenger jeg bare litt fler timer i døgnet slik at jeg kan få kokkelert ned alt sammen. Men enn så lenge får jeg lagre de fleste ideer i hodet, lage et slags kartotek i topplokket over ideene mine og bruke tiden fornuftig. Fylle opp den ene skuffen mens jeg ammer, den andre mens jeg triller, den tredje mens jeg sover. And so on. Satse på at det arkiveres uten krøll.


Slenger med dette før etter bildet, flekkete VS flekkfri 😉

GET THE LOOK/PRODUCTS:
EYES: 

Dior Focus palette

Dior iconic mascara

Duff lashes sasha fierce
BROWS:

Anastasia dark brown dip brow
FACE:

Dior nude air luminizer 

M.A.C. Studio sculpt foundation

M.A.C. Mineralized skinfinish powder

Dior nude air luminizer and glowpowder
LIPS: 

M.A.C. Spice lipliner

M.A.C. Make me proud lip pencil

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply