Beautytips, Makeup

GYPSY ON THE BEACH

7. May 2017
05cc9d79-ba3e-475b-8c22-c06e08e617c6-1.jpg


Nok en beachlook. Av det mer spenstige slaget. Perfekt om du vil fjonge deg litt ekstra på stranden, dra på beachparty eller drikke coctails i loungen under blå himmel. 

Jeg jazzet opp looken med t-skjorten min på hodet, ekte gypsy style. Perfekt for å skåne hodet mot sola og dermed unngå hodepine. 


På huden har jeg brukt capture totale DreamSkin fra Dior. Den gir lett dekk, inneholder SPF 50 og føles behagelig på huden. SPF 50 på stranden er et must, og dens lette konsistens passer perfekt til varme sommerdager. Jeg er jo som dere vet full i flekker, så jeg har måtte ty til concealer på flekkene. DreamSkin lukter foresten rent og friskt☀️ (jeg har oppheng på lukter og lukter på alt) og om sommeren elsker jeg alt som lukter rent. 
For en leken look har jeg valgt å legge et blått sveip under øyet, en annen variant som er fin om sommeren er blå eyeliner Og naturlig solkysset hud. 

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES: 

Dior 357 electrify palette 

Dior Diorskin nude air glowpowder 

Estee Lauder sumptuous mascara

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

FACE:

Diorskin dream skin  SPF50

Mac studio finish concealer

Chanel loose powder

Dior diorskin nude air glowpowder and luminizer 

LIPS:

Mac spice lipliner 

Dior maximizer lipgloss
LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply