Beautytips, Makeup

MUST HAVE I STELLEVESKA

5. May 2017
img_2616-2.jpg


Wooop wooop! Jeg skjønner at veldig mange deler den samme oppfatningen som meg mår det kommer til sommerkolleksjonen til Dior. En fryd for øyet. Awesome! Etter gårsdagens snap og instastory har spørsmålene tikket inn på rullebånd. Jeg har prøvd å svare de fleste, men la oss ta for oss denne lekre snuppa i plenum her på bloggen med en gang🌺

Dette er da en liquid luminizer (highlight) og serum i ett. (Diorskin nude air luminizer serum) Et genialt produkt som kan brukes alene for en solkysset glød eller blandes i foundation. Super å bruke på brystet for en frisk sommerglød, kan også blandes i bodylotion og brukes på kroppen. Mange bruksområder vell og merke. 

Jeg er allerede forelsket og dette blir sommerens must have i permisjonsveska når jeg og burrito farter rundt i sola og spreller med tærene. Apropos spreller med tærene. Sola skinner i oslo og gradestokken ligger på 20 grader. Det er magisk! Så vi skal parkere i en park, før vi skal ned på tjuvholmen og feire Irja. Burrito er seff med, mamma Julie jobber på norske talenter og ikke hjemme før etter midnatt. Arbeidsjern altså 😉 

Og dere, god helg a ❤️
LOVE T <3 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Synne 8. May 2017 at 11:26

    Jeg spør her jeg, Therese 🙂 er denne bedre enn macs glow? Superfin nettside du har altså! Stor klem fra Astrid og meg.

  • Leave a Reply