Beautytips, Makeup

SOMMERFLØRT DOTTI DOTT

30. April 2017
img_2191-1.jpg


God søndag, har du det fint? Jeg ligger rett ut på sofaen med min kjære, burrito sover og vi skal ut i sola etterhvert. Strolle avgårde med en jålkaffe, eller er det tid for is?  
Over til det viktige, makeupen i dette innlegget! Oh la la:) Alle disse produktene kan du finne i butikkhyllene fra 1. Mai! 
 Jeg sier det igjen, jeg elsker laquer stick’ sa. De er noe for seg selv. “Glossy lebestift” som sitter, virkelig mitt favoritt leppeprodukt nå om dagen. Her har jeg først brukt Diorskin nude air luminizer (highlight) på amorbuen og på midten av leppen for så å påføre et liiiite lag av Tease og Diabolo laquer stick med fingeren. Dette for å gi en naturlig glossy finish med lite dekk. (Se gårsdagens innlegg for å se hvor sterke fargene er ved “vanlig” påføring) 

Denne kjekkasen er allerede i butikk. Klarte ikke vente til 1. Mai han seh;) Plump n Volume. Her kan du virkelig bygge opp vippene til ønsket volum. Den inneholder et ekspanderende pudder som gjør at vippene blir tykkere. Elsk på det;)

Så var det denne delikate øyenskyggepaletten da. Utrolig godt pigmentert, hvilket synes på bildet. Skyggene sitter godt. Jeg spradet rundt en hel dag ikledd disse fargene, og de holdt seg like fine. 


 På denne looken som jeg velger å kalle “sommerflørt” (passende ikke sant) har jeg brukt de to øverste fargene i paletten. 
Og dere (trommevirvel) På fredag kom julenissen med et lass nye Dior produkter fra sommerkolleksjonen. Fy fela og svarte bananer, makan til vill sommerkolleksjon er det lenge siden jeg har sett!! Jeg er i himmelen! Jeg ble såpass giret at jeg viste produktene til min kjære Julie. (Noe jeg aldri gjør da hun ikke er like engasjert kan man si;)) Responsen var “har du ikke tusen slike farger og produkter fra før?” Asså😂😂😂 Hun forstår åpenbart ikke noe, jeg husket brått hvorfor jeg ikke viser frem alle makeup skattene mine til henne. Hund er hund og ost er ost 😂
Blusen som ikke er en bluse men en omslagskjole finner dere hos bikbok i bogstadveien. Den toppet hele denne sommerflørt looken. Dotti dott. 
GET THE LOOK/PRODUCTS I USED:

FACE:

Diorskin foundation 

Diorskin forever loose powder

Diorskin nude air luminizer and glowpowder (nr 001)

EYES: 

Dior 357 Electrify 5shadow palette. 

Dior plump n volum mascara

BROWS: 

Diorshow brow styler 

LIPS:

Dior addict tease and Diabolo laquer stick.
Jeg lover å poste bilder av produktene fra sommerkolleksjonen veldig snart. BEACH CANDY, for å si det sånn:) 

Gla’ søndag:) 

LOVE T <3
Inneholder sponsede produkter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply