Makeup

VÅRFARGER TIL LEPPENE

29. April 2017
img_1835-1.jpg


Hvor awesome er ikke denne lebestiften fra Dior? Diabolo er navnet,  lekker og leken. Med en gyllen sommerhud er dette alt som trengs. 

For en dusere leppefarge dytt på mindre produkt, gjerne med fingeren. 
Det geniale med denne “laquer lebestiften” er at den sitter godt, skikkelig long lasting men med en glossy finish. Jeg er på den glossye bølgen om dagen, så det passer meg  helt perfekt. Føler gloss hører våren og sommeren til, enig?


På bildet øverst ser dere flere fargenyanser, jeg eeelsker alle og enhver. Og dere som følger meg på bloggen har sett meg bruke de andre nyansene tidligere. Alltid en Dior i veska si:) 
Jeg har en full face Dior look coming up, hvor jeg har brukt vårproduktene fra Dior som kommer i butikkhyllene 1. Mai:) I kontrast til denne looken er den av det mer “naturlige” slaget. Uten vipper and so on. Litt sånn “sommerflørt” look. Ja, det vil jeg kalle den:) 
GET THE LOOK/PRODUCTS:

FACE:

Dior Diorskin foundation 

Chanel loose powder

Dior Diorskin nude air glowpowder and luminizer (both nr 001) 

EYES: 

Sigma beauty brilliant and spellbinding palmetre 

Dior plump n’ volum mascara (new)

Dufflashes Monroe

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow and clear brow hel 

LIPS:

Dior Diabolo laquer stick 

Inneholder sponsede produkter 
LOVE T <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply