Beautytips, Makeup

BEACH PROOF

23. April 2017
img_0727.jpg

img_0715.jpgimg_0712.jpgimg_0713.jpg

 

Våren har offisielt kommet og sommeren er ikke langt unna. Det er en kjent sak at mange av oss er helt ville etter den perfekte gløden, skikkelig sunkissed “just spent the day at the back look”. (Meg selv inkludert) Frem mot sommeren kommer jeg med jevne mellomrom til å poste beach looks på bloggen, med ulike tips og inspirasjon.

Aller først kommer jeg med 10 tips til hvordan du kan legge sminken dersom du skal på stranden en deilig varm sommerdag. Men det viktigste er selvfølgelig å bruke minimalt med produkt da man gjerne svetter, bader og generelt koser seg. Kanskje med ei litta drink 😉

11 TIPS TIL PERFEKT BEACHMAKEUP

 • Rens huden godt før du starter. Påfør dagkrem og selvfølgelig solkrem beregnet på ansiktet. Gjerne SPF 50 for best mulig beskyttelse.
 • For den optimale beachlooken påfør minimalt med produkt, slik at makeupen ser naturlig ut.
 • Bytt foundation med en BB krem. En BB krem gir faktisk godt med dekk og jevner ut huden på en lett måte, slik at det ser naturlig ut. Bland gjerne noen dråper fuktig highlight i kremen. (Anbefaler Goldlite strobe cream fra M.A.C.)
 • Dropp concealeren, da det raskt kan se “for sminket ut”. Dersom du må bruke concealer pga akne eller andre ujevnheter, så prøv å minimer bruken.
 • Når det kommer til pudder så kan man enten droppe pudderet helt, evt påføre et lite strøk med en stor børste. Pakk gjerne med deg Blot Papir i strandbagen, (det er et papir som matter ned fet og svett hud) Velger du pudder så bruk et lett pudder som du kan matte ned t-sonen med gjennom dagen.
 • BAMBAMBAM! BRONZER AND HIGHLIGHT 🙂 Alles favoritt eller hva? Påfør solpudder på de stedene solen treffer, og gjerne en dæsj på skuldrene. Topp looken med highlight på kinneben, amorbuen og nesetippen. Bruk gjerne kremete bronzer og highlight dersom du har. Da unngår du at det kaker seg i løpet av en varm stranddag.
 • Påfør en dæsj peachy blush for friskhet og glød.
 • Dropp gjerne mascaraen, eller kjør på med vannfast (selvfølgelig) Mange har vippeextensions og slipper å tenke på mascara i det hele tatt.
 • Behold brynene dine så naturlig som mulig. For at brynene skal sitte så anbefaler jeg at du bytter ut et evt pudderprodukt med et kremete brynsprodukt.
 • Dersom du ønsker øyenskygge, benytt deg av en kremete variant. Da unngår du at skyggen striper og kaker seg. Påfør et tynt lag, gjerne med fingeren din.
 • På leppene er det fint å bruke en lebestift som er lik din egen leppefarge eller en gloss for litt beach shine 😉

 

GET THE LOOK/PRODUCT INFO:

FACE:

M.A.C. Goldlite strobe cream (before bb cream/foundation)

Dior Dream skin (SPF 50)

Frøya concealer (on my dark spots)

Chanel loose powder

Dior Nude air glowpowder

M.A.C. Shell cream color base (as highlight)

EYES:

M.A.C. Gilded Thrill electric cool eye shadow (apply with finger)

Duff lashes Monroe.

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

LIPS:

M.A.C. Spice lipliner

Estee lauder Discrete nude 110 lipgloss

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply